TWK wijzigingen verwijderen

Op bedrijfsniveau kun je TWK wijzingen verwijderen in het dashlet TWK wijzingen.

Dit dashlet kun je vinden op bedrijfsniveau onder overzichten.
Indien dit dashlet niet aanstaat kun je dit artikel lezen: Hoe maak ik dashlets zichtbaar


Wanneer je mutaties met terugwerkende kracht wilt verwijderen, kun je de TWK wijzingen verwijderen. Over deze gegevens wordt dan geen TWK-run gedraaid.

Let op: je kunt alleen TWK wijzingen van werknemers verwijderen. TWK wijzingen die gemaakt zijn op bedrijfsniveau, kun je niet verwijderen.

1. Zet het slotje open om naar de onbeveiligde modus te gaan. Je kunt anders geen TWK wijzigingen verwijderen.

2. Verwijder vervolgens de wijziging door op het grijze kruisje te klikken. De grijze streepjes kun je niet verwijderen, dit zijn TWK wijzingen op bedrijfsniveau.

3. Wanneer je op Alle wijzingen verwijderen klikt, worden alle wijzingen voor de grijze kruisjes verwijderd.

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk