Bedrijf / medewerker wijzigingen overzicht

Wanneer je in Nmbrs een aanpassing doet bij een bedrijf / werknemer kun je dit terugvinden in de historie van het dashlet. (Zie ook: Historie)

Dit is echter ook via de dashlets 'bedrijf wijzigingen' en 'medewerker wijzigingen' terug te vinden.
Waar je deze dashlets kunt vinden en hoe je ze kunt gebruiken staat in dit artikel beschreven.

Dashlets toevoegen

Je kan op het start scherm van het bedrijf op 'bewerken' klikken. Vervolgens zul je onder overzichten de dashlets 'bedrijf wijzigingen' en 'medewerker wijzigingen' terugvinden.
Klik hier op zodat de schuifjes groen zijn. Sluit hierna het scherm met het kruisje, de dashlets zullen nu onderaan de start pagina te vinden zijn.

Wijzigingen bekijken

Klik onderaan het dashlet dat je wil bekijken op 'meer', je komt dan in het overzicht met de wijzigingen die voor deze periode zijn gedaan.

Wanneer je op de regel klikt van de mutatie, kun je zien wat er precies is ingesteld/aangepast, door wie en wanneer dit is gedaan.

Dit overzicht is helaas niet in PDF / Excel te downloaden.