Mutaties nagaan / historie

Wanneer een dashlet een knop 'historie' heeft, is er na te gaan wie de instellingen/mutaties in dit dashlet heeft gedaan.

Je kunt dit ook zien voor de workflow acties zoals de loonaangifte, run en pensioen export.

In dit artikel laten we zien hoe je dit kunt nagaan.

Historie van de instellingen

Klik op historie. Hierna is op 2 manier na te gaan wie de mutatie heeft gedaan. Je kunt je muis op het 'i' icoontje houden of je kunt op de regel zelf klikken.
Via het 'i' icoontje kun je alleen de beknopte 'basis informatie' zien (wie en wanneer).
Wanneer je op de regel zelf klikt, zie je ook wat er is aangepast.

Historie van workflow acties

Wanneer je wil nagaan wie er bijvoorbeeld een run of een loonaangifte heeft aangemaakt en wanneer, kun je dat op de volgende manier doen.

Klik op de run in kwestie, er zal een pop up verschijnen waar meer informatie te vinden is.
Wie heeft de run gedaan, over welke periode gaat de run en wanneer deze run is gedaan.