Introductie Detailhandel Slagersbedrijven Branche

In dit artikel vind je welke brancheregelingen worden ondersteund binnen de Detailhandel Slagersbedrijven Branche. Ook lees je hoe deze brancheregeling wordt berekend in Nmbrs, hoe deze moet worden ingericht en hoe de pensioenexport wordt gedaan.

Ondersteunde brancheregelingen

Hier een de brancheregeling zoals terug te vinden in Nmbrs.

  • 0079 Detailhandel Slagersbedrijven Branche 

 

Berekening brancheregeling

De Ouderdomspensioen/Partnerpensioen regeling wordt als voorbeeld gebruikt voor de branche berekenmethode.
De brancheregeling is een periode regeling. De grondslag voor de pensioenregelingen is het SV loon na de branche minus de eigen grondslag. Voor de berekening wordt gebruik gemaakt van de VCR methode.

Inrichting

De seniorenregeling in de Slagersbedrijven branche houdt in dat een werknemer 80% gaat werken, tegen doorbetaling van 90% van zijn salaris en dat er 100% pensioen wordt ingehouden. Bekijk onderstaand artikel hoe dit in te richten.  En zie daaronder hoe je een branche dient te selecteren.

 

Pensioenexport 

Jaar 2018
De pensioen aangifte kun je via UPA AGH insturen naar AGH. Hoe je de pensioenexport kan instellen en correcties kan verwerken vind je via onderstaande link:

Jaar =<2017
Het pensioen kun je handmatig aanleveren bij Colland. Hoe je de pensioenexport kan instellen en correcties kan verwerken vind je via onderstaande link:

Voor de slagers kan de manier van afgelopen jaren (2016, 2017) worden gebruikt, de aanlevering via Colland.
Er kan een Colland export worden aangemaakt en deze kun je bij AGH uploaden.

 

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk