Kostenplaatsen importeren

Import / Export Bedrijfsniveau

Let op: Een update/import kan niet ongedaan gemaakt worden! Gebruik de Sandbox om te testen.

Let op: Een update/import vindt alleen plaats in de huidige periode.

Let op: Het importbestand mag geen formules of macro's bevatten, alleen "platte" tekst kan worden geïmporteerd. Daarnaast dient de opmaak hetzelfde te blijven (geen aanpassingen in rij 1 en 2).

Let op: Als je een update uitvoert, dan worden alle gegevens die in het excel staan geupdate, dit houdt in dat we ook de reeds bestaande (goede) gegevens overschrijven. Het verbergen van velden in het excel bestand heeft daar geen invloed op. Als je wilt updaten zul je alleen de gegevens in excel moeten zetten (overhouden) die je daadwerkelijk wil aanpassen.

1. Ga naar het bedrijfsniveau.

2. Klik op Kostenplaatsen in het dashlet Import / Export Bedrijfsniveau.

Kostenplaatsen

1. Zorg dat de Batch Operatie op Kostenplaatsen staat.

2. Klik hier om te importeren, wanneer u via deze knop een excelsheet importeert dan importeert u nieuwe gegevens.

3. Klik hier om een export van de kostenplaatsen te maken uit Nmbrs®.

4. Klik hier om een template te downloaden om uw gegevens in te vullen.

Excelsheet

Vul de tab Kostenplaatsen in. Dit is het enige tabblad dat wordt geïmporteerd, dus de overige tabs hoeft u niet in te vullen.

Voor informatie over wat u moet invullen ga naar uitleg over Kostenplaatsen.

Let op: na een lege rij of een kolom worden de gegevens niet meer overgenomen bij het importeren of update (zie voorbeeld hieronder)

Upload

Selecteer het bestand dat u wilt importeren en klik op Upload.

Import

Klik op Import.

Info

Wanneer u de gegevens correct heeft geïmporteerd, krijgt u hiervan een melding.

Klik op Sluiten.