Brancheregels updaten

Import / Export Bedrijfsniveau

1. Ga naar het bedrijfsniveau.

2. Klik op Branches in het dashlet Import / Export Bedrijfsniveau.

Branches exporteren

Klik op Export, vink Branches aan en klik nogmaals op export.

Excelsheet

Vul de tab Branches in. Dit is het enige tabblad dat wordt geïmporteerd, dus de overige tabs hoeft u niet in te vullen. Met True zet je een brancheregel op actief, met False zet je een brancheregel op inactief.

Let op: wanneer de brancheregelingen voor medewerkers zijn uitgezet kan je door middel van update de gewenste brancheregelingen voor de medewerker aanzetten.

Voor informatie over wat u moet invullen ga naar uitleg over Branches.

Let op: na een lege rij of een kolom worden de gegevens niet meer overgenomen bij het importeren of update (zie voorbeeld hieronder).

Branches update

Zorg dat de Batch Operatie op Branches staat.

Klik hier op Update, wanneer je via deze knop een excelsheet update dan update je de bestaande gegevens.

Selecteer het bestand dat u wilt importeren en klik op Upload.

Import

Klik op Import.

Info

Wanneer u de gegevens correct heeft geïmporteerd, krijgt u hiervan een melding.

Klik op Sluiten.