Bedrijf importeren

Import / Export Geavanceerd

1. Ga naar tabblad Start.

2. Klik op Import / Export Geavanceerd.

Import & Update

1. Klik hier om te importeren, wanneer je via deze knop een excelsheet importeert dan importeert deze nieuwe gegevens. LET OP: importeer niet te grote aantallen bedrijven en medewerkers in één keer.

2. Klik hier om te updaten, wanneer je via deze knop een excelsheet importeert dan update/vervangt deze de bestaande gegevens. LET OP: update niet te grote aantallen bedrijven en medewerkers in één keer.

3. Klik op Download template om een template te downloaden om je gegevens in te vullen. Informatie over het invullen van het excelsheet en de verschillende tabs.

Meer informatie over de verschillen tussen import en update, vindt je op deze pagina.

Let op:

• Vaste looncomponenten kun je alleen updates en variabele looncomponenten kun je alleen importeren. Wanneer je klanten importeert dien je er dus rekening mee te houden dat de vaste looncomponenten niet worden meegenomen. Je kunt nadat je deze import heeft gedaan het tabblad Vaste looncomponenten updaten. Let erop dat je dan alleen dat tabblad selecteert.
  • Na een lege rij of een kolom worden de gegevens niet meer overgenomen bij het importeren of update (zie voorbeeld hieronder)

Upload

Selecteer het bestand en klik op Upload.

Import

Klik op Import.

Info

U ziet welke gegevens er zijn geïmporteerd.

Debiteur zoeken

Ga naar tabblad Explorer en klik op Debiteur zoeken.

Klik op de debiteur

Klik op de zojuist geïmporteerde debiteur. Je komt dan in de administratie van de geïmporteerde klant terecht.

Let op: Het is voor jou / Nmbrs niet mogelijk om een gehele omgeving te kopiëren (dus incl. runs/geschiedenis), je kunt dit alleen nabouwen.