Verlof importeren

Import / Export Bedrijfsniveau

1. Ga naar het bedrijfsniveau.

2. Klik op Verlof in het dashlet Import / Export Bedrijfsniveau.

Verlof

1. Zorg dat de Batch Operatie op Verlof staat.

2. Klik hier om te importeren, wanneer u via deze knop een excelsheet importeert dan importeert nieuwe gegevens.

3. Klik hier om een export van de Verlof te maken uit Nmbrs®.

4. Klik hier om een template te downloaden om uw gegevens in te vullen.

Excelsheet

Vul de tab Verlof in. Dit is de enige die wordt geïmporteerd, dus de overige tabs hoeft u niet in te vullen.

Voor informatie over wat u moet invullen ga naar uitleg over Verlof.

Let op: na een lege rij of een kolom worden de gegevens niet meer overgenomen bij het importeren of update (zie voorbeeld hieronder).

Upload

Selecteer het bestand dat u wilt importeren en klik op Upload.

Import

Klik op Import.

Info

Wanneer u de gegevens correct heeft geïmporteerd, krijgt u hiervan een melding.

Klik op Sluiten.

De verlofopname is nu te zien in het dashlet Verlof bij de medewerker.