Workflow taken aan gebruikers toekennen

Je kan alle acties in de workflow van een bedrijf aan een gebruikerstemplate koppelen. Dit doe je door de taken op bedrijfsniveau of tabblad Instellingen toe te kennen aan een template. In het dashlet "Mijn workflow taken" op de startpagina zie je alleen de acties die aan jou zijn toegewezen. Zo ziet je geen acties meer in jouw takenlijst die je niet uit hoeft te voeren.

De filter heeft geen invloed op de rechten. Je kan nog steeds alle acties uitvoeren in de workflow, ook de acties die niet aan jou zijn toegekend.

Workflow Instellingen

 

Op tabblad Instellingen of via het dashlet Workflow Instellingen op bedrijfsniveau kan je template users aan acties koppelen. Klik hier om een template user te koppelen.

Workflow_image_5.png

Selecteer de gebruikertemplate(s) die deze actie uit dienen te voeren. Wanneer je eigen templates hebt aangemaakt, zie je deze ook in de lijst terug.

Workflow_image_4.png

Na het opslaan, zal je de workflow moeten resetten om de nieuwe instellingen actief te maken:

Workflow_image_3.png

In de workflow verschijnen icoontjes wanneer je gebruikers hebt gekoppeld.
- Een donker grijs/zwart icoontje laat zien dat de actie aan jou is toegekend.
- Een licht grijs icoontje laat zien dat de actie niet aan jou is toegekend.

Workflow_image_6.png

 

Mijn workflow taken

Op tabblad Start vind je het dashlet Mijn workflow taken. In deze takenlijst staan alleen taken die aan jou zijn toegekend.

Workflow_image_7.png

Je kan direct vanuit dit dashlet de workflow taak uitvoeren of je kan op meer klikken om alle taken te zien. Ook vanuit deze pagina kan je vervolgens de taak uitvoeren:

Workflow_image_8.png

 

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk