Nmbrs® Converter downloaden en installeren

Klik op onderstaande link om de meest recente versie van de Nmbrs Converter Setup Wizard te downloaden:

Nmbrs Converter v1.0.13 (update 16 november 2017)

Systeemvereisten

- Windows 7/ 8/ 10/ Server 2003/ Server 2008 (MSI-bestand is niet te installeren op een Apple-product)
- Microsoft .NET 3.0

Let op: het is niet mogelijk om een vorige versie van de Converter te updaten; je dient deze eerst te verwijderen voordat je de meest recente versie kunt installeren.

De Converter dient te worden geïnstalleerd op een client of server die netwerktoegang heeft tot de database server.

Installatie

Dubbelklik de gedownloade Setup Wizard. Het volgende scherm verschijnt:

Klik op Next om de installatiemap te selecteren:

Klik op Next om de installatie te bevestigen:

Klik wederom op Next; de installatie start. Na een succesvolle installatie verschijnt het volgende scherm:

Klik op Close om de Setup Wizard af te sluiten. Hierna kun je de Converter openen:

Mogelijke meldingen tijdens downloaden of installeren

1) Converter downloaden met Internet Explorer

Tijdens het downloaden met Internet Explorer kun je onderstaande melding krijgen:

Deze melding geeft slechts aan dat de uitgever van dit programma niet kon worden geverifieerd door Internet Explorer (zie voor meer informatie dit artikel). Je kunt deze melding negeren en de Converter als volgt toch downloaden:

- Klik in de melding op 'View downloads'.

- Klik met je rechtermuisknop op de Nmbrs Converter Installer en selecteer 'Run anyway':

2) Tijdens installatie van Converter

Soms verschijnt tijdens de installatie de volgende foutmelding "The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2755.". Deze melding hangt samen met de aanwezige (versie van de) Windows Installer. De website van Microsoft biedt hiervoor een aantal mogelijke oplossingen.

3) Converter installeren op Windows 10

Indien je de Nmbrs Converter wilt installeren op Windows 10 kun je onderstaande melding krijgen:

Deze melding geeft slechts aan dat de uitgever van dit programma niet kon worden geverifieerd door Windows en dat het bestand daarom geblokkeerd is.

Om te deblokkeren klik je met je rechtermuisknop op het bestand en dan op eigenschappen:

Klik vervolgens op Unblock / Deblokkeren en sla de wijzigingen op. De Converter kan nu geïnstalleerd worden.

4) Converter installeren op Windows 10

Bij het installeren op een Windows 10 computer kan onderstaande melding naar voren komen. Klik op 'More info'.

Klik daarna op 'Run anyway'.