Tijdregistratie in Nmbrs

Voor de tijdregistratie zijn verschillende artikelen gemaakt. Hieronder vind je een overzicht van alle artikelen, inclusief een korte toelichting over wat er in deze artikelen staat beschreven:

 1. Projecten en tijdsloten aanmaken voor tijdregistratie
  In bovengenoemd artikel kan je terugvinden hoe je op debiteurniveau projecten en tijdsloten aanmaakt. Hierbij koppel je specifieke urencodes aan tijdsloten die je naar wens kan instellen. Door verschillende projecten aan te maken, kan je specifieke urencodes laten boeken op de bepaalde project.

 2. Tijdregistratie snapshot maken en uren importeren
  Hierin wordt beschreven hoe je op bedrijfsniveau uren ingegeven kunnen worden, een snapshot gemaakt kan worden en vervolgens de betreffende uren ingeschoten kunnen worden bij de medewerkers.
  Hierbij kan een overzicht naar Excel gegenereerd worden die inzicht geeft hoeveel uur op welke projecten en hoeveel uur op welke urencodes wordt geboekt.

 3. Tijdregistratie bijhouden van een medewerker
  Er kan ook voor gekozen worden om de uren op medewerkersniveau in te geven, hierbij worden de uren geboekt per medewerker. Via de medewerkerlogin kan de medewerker zelf zijn/haar uren doorgeven, indien dit beschikbaar is gemaakt in de medewerker template.

 4. Bijhouden van tijdregistratie (Mobiele applicatie)
  Indien de medewerker toegang heeft tot de app, kan de medewerker zijn/haar uren doorgeven via de mobiele applicatie. Hoe je in en uitlogt op een mobiel, vind je hier: Hoe log ik in of uit in de app.
Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk