Stap 8 HR Roll-Out Business

Nu de salaris-instellingen goed staan in Nmbrs, is het tijd om de optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die Nmbrs biedt op het gebied van HR. 

 

ESS/MSS

Om efficient gebruik te maken van Nmbrs, kun je gebruik maken van de ESS(Employee Self Service) en de MSS(Managare Self Service). Zo krijgen je medewerkers en managers toegang tot hun eigen omgeving, met alle gegevens waarvan je zelf kunt bepalen wat zichtbaar is. Lees in het onderstaande artikel alles over het toegang geven aan medewerkers en gebruikers. Heb je vragen over het afstemmen van Nmbrs® op de interne processen, neem dan ook gerust contact op met Nmbrs® om tot de meest praktische toepassing te komen.

Alles over gebruikers


Mutatieformulieren

Mutatieformulieren zijn een alternatief voor het aanleveren van mutaties via telefoon, email, fax, etc. Mutaties worden aangevraagd door een gebruiker en kunnen worden goedgekeurd door een andere gebruiker. Bij het goedkeuren van de mutaties worden deze overgenomen in de database van Nmbrs, waardoor het overtypen van gegevens uit emails niet meer nodig is.

 

Verlofregistratie

Verlof-registratie kan makkelijk in Nmbrs®. Voor het starten met verlof zijn er twee belangrijke onderdelen.

Stel het verlof in
- https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/115006109327-Verlofsaldo-inrichten-over-het-voorgaande-jaarImporteer verlof saldi uit voorgaand jaar 

 

Verzuimregistratie

Voor het verzuim is geen voorbereiding nodig en kan direct worden gebruikt. Open eventueel actuele ziektegevallen in de verzuim functionaliteit.

Alles over verzuim.

 

Registratie van HR gegevens 

Nmbrs® geeft je de mogelijkheid om een nog uitgebreidere HR registratie bij te houden. Maak ook gebruik van: 

 

Actiepunten en signaleringen

Nmbrs® kent een zeer uitgebreid aanbod van signalen. Deze kunnen ook afkomstig zijn van ingestelde actiepunten. Het is verstandig actiepunten en signalen in te stellen vóór de ingebruik name van Nmbrs® om niets te missen op gebied van verlof, verzuim, verjaardagen, contracten etc..

Alles over actiepunten
Alles over signalen


Email templates

Elke e-mail welke wordt verzonden vanuit Nmbrs® is aan te passen. Denk hierbij aan instructies voor opvolging van de email maar ook huisstijl en afzender. Aanpassen is alleen mogelijk door de account eigenaar.

Alles over e-mail


Thema instellingen

Met de thema instellingen is het mogelijk de applicatie aan de gebruikers aan te bieden met een eigen logo kleuren schema. Let daarnaast ook op de toegangsinstellingen van Nmbrs®. Mogelijk is verhoogde beveiliging vereist binnen de organisatie.

Het thema aanpassen
Neem de beveiligings opties door

 

Rapportages

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de rapportage behoefte en mogelijkheden. Onderstaande artikel helpt je hierbij.

Rapporten en salarisdocumenten

 

Alle stappen implementatie proces

 

Opmerkingen